mojlaser

Storitev MojLaser vam omogoča, da si na zelo enostaven način sami izdelate razne izdelke iz različnih materialov s postopkom laserskega rezanja oziroma graviranja. Lahko gre za dekorativni predmet,  konstrukcijski del ali kaj tretjega, lahko za en kos, dva ali pa več.

Želeni izdelek lahko povsem prilagodite vašim željam in zahtevam, tako z izbiro materiala, kot tudi oblike. V spletnem Oblikovalcu si lahko oblikujete izdelek po vaših željah, uporabite predlogo iz knjižnice oblik ali pa uvozite že narejenega.

Če izdelek potrebujete ponovno, samo podvojite naročilo, ga mogoče prilagodite, poskusite z drugim materialom, .... in v najhitrejšem času bodo naročeni izdelki pripravljeni.

Odpri MojLaser

(za nadaljevanje morate biti registrirani/prijavljeni v spletno trgovino)

Hitro predstavitev si poglejte v spodnjem videu:

Storitev je trenutno še v beta fazi, kar pomeni, da je sistem še v testiranju in razvoju, zato lahko pride tudi do kakšne nepredvidene prekinitve delovanja. Prav tako to tudi pomeni, da bomo dopolnjevali vse sisteme od funkcij, do knjižnjice oblik, zato vas lahko preseneti tudi kakšna funkcionalnost, ki je še ni v navodilih.
Več o tem pa si lahko preberete na tej povezavi.

Kaj lahko naredim s storitvijo MojLaser?

rob_fr1.pngtablice1.pngura1.jpg

Vse izdelke, ki jih lahko izdelate s pomočjo storitve MojLaser je nemogoče popisati, saj je s kombinacijo materialov in posameznih sestavnih delov, nadaljnjo obdelavo z barvanjem, lepljenjem, lakiranjem, ter drugimi tehnikami, ki jih materiali dopuščajo spekter omejen samo z domišljijo.
Izdelate lahko vse od napisnih ploščic, šablon, okrasnih predmetov, delov naprav, figur za dekoracije, dekorativne predmete, unikatne vizitke, okrasne plošče, logotipe znamk in podjetij, reliefne črke in dele napisov, vabila, sestavljanke, okvirje za očala, okvirje in dele okvirjev za slike, podstavke za kozarce ...

GALERIJA IZDELKOV

Enostavna uporaba

Načrt za vaš izdelek lahko pripravite kar v brskalniku z Oblikovalcem povsem na novo ali pa uporabite pripravljeno obliko iz knjižnjice, ki je dostopna v oblikovalcu. Knjižnica že vsebuje pogoste oblike, ki so primerne za dopolnitev ali pa takojšnje naročilo in se bo s časom dopolnjevala, lahko pa nam tudi pošljete vaše predloge (na mojlaser@prohobi.net). Za lažjo predstavo si lahko knjižnico ogledate na spodnji povezavi:

KNJIŽNICA OBLIK

Celoten postopek je razdeljen v korake, ki vas vodijo od izbire materiala, do načrtovanja izdelka in potrditve naročila, bolj podrobno pa si lahko preberete na tej povezavi - Kako poteka postopek?

Če ste si pogledali video predstavitev, si okvirno že predstavljate, kako vse skupaj poteka, si pa vseeno na hitro poglejte navodila na spodnji povezavi:

KAKO POKAŽEMO LASERJU, KAJ MORA NAREDITI ?

Cena izdelave

Storitev MojLaser je glede stroškov izdelave zasnovana po sistemu "plačaj kolikor porabiš". To pomeni, da se stroški dejansko izračunajo za vsak izdelek oziroma načrt posebej, ter so odvisni od želenih operacij in seveda izbranega materiala. Bolj podroben opis splošnega izračuna stroškov si lahko ogledate na tej povezavi, če pa se vam zdi, da je pri izračunu prišlo do napake oz. nelogičnosti, pa nam sporočite na mojlaser@prohobi.net.

Pri večjih količinah so možni tudi popusti, ki se obračunavajo avtomatsko pri povzetku naročila in so vezani na količino časa porabljenega za obdelavo, ter tudi na porabo materiala, tako da se z večanjem obdelave povečuje tudi popust.

Čas izdelave in plačilo

Predviden rok izdelave se vam prikaže že pri prikazu povzetka izdelka (z upoštevanjem delovnega časa in praznikov), seveda pa se bomo vedno trudili, da bi bilo vaše naročilo izpolnjeno čim prej. Kot je opisano v dokumentu Kako poteka postopek, je pogoj za začetek izdelave izvedeno plačilo, tako da vam za zagotavljanje čim krajšega roka priporočamo uporabo PayPal-a, kjer je postopek plačila izveden najhitreje, hkrati pa tudi najbolj enostaven in varen za vas.

V primeru nezmožnosti izpolnitve naročila z naše strani zaradi okvare, pomanjkanja materiala ali drugih dogodkov izven našega nadzora, vas bomo v najhitrejšem možnem času obvestili, ter se potrudili odpraviti zastoj čim prej.

Druga vprašanja in odgovori

Pogosta vprašanja in odgovori, ki so bili zastavljeni z vaše strani si lahko ogledate na tej povezavi: Pogosta vprašanja in odgovori.

Za vse kar smo pozabili napisati ali pa bi želeli bolj podrobno pojasnilo nam pošljite na mojlaser@prohobi.net.